Yritykset

Tarjoamme yrityksille monia tapoja näkyä toiminnassamme. Yrityksen halujen mukaan pystymme kasaamaan yhteistyösopimuksia, jotka pitävät sisällään eri osioita. Näissä tapauksissa tehdään oma pakettihintansa.

Alla esimerkkejä mahdollisista yhteistyömuodoista:

Yritysesittely

Halutessanne voitte esitellä yritystänne suoraan kiltamme jäsenille. Meidät voi kutsua kylään tai vierailu voidaan toteuttaa myös yliopiston/ylioppilaskunnan tiloissa täällä Lappeenrannassa. Tyypillisesti yritystuki näissä tilanteissa on ollut 500–2000 euron luokkaa (sisältänyt mm. ruokailun juomineen, kuljetukset jne.).

Haalarimainos

Yrityksen toimittama logo painetaan haalareihin. Haalareiden pohjaväri on harmaa, joten kaikki värit erottuvat hyvin! Mainos voidaan painaa haalareihin 1-3-värisenä. Haalareita pellettiläisille tilataan vuosittain noin 30 kappaletta ja niitä käytetään koko opiskelujen ajan. Tämä tarkoittaa, että yhden vuoden panoksellakin saa näkyvyyttä jopa yli viideksi vuodeksi. Voit myös tehostaa mainontaa ostamalla mainospaikan sekä haalareiden etu- että takapuolelta. Pelletin mainospaikat ovat LUT:n halvimmat (300–600 e).

Tapahtumamainos

Järjestämme vuosittain useita tapahtumia. Keväisin järjestämme perinteisesti killan vuosijuhlat ja muita erinäisiä tapahtumia – esimerkiksi syksyllä järjestämme ainakin pikkujoulut ja fuksisitsit. Näiden vakiotapahtumien lisäksi järjestämme vuodesta riippuen erilaisia urheilutapahtumia ja illanviettoja sekä mahdollisuuksien mukaan myös lisää sitsejä sekä muita kekkereitä. Tapahtumamainos voidaan sijoittaa esimerkiksi lauluvihkoon tai seinämainokseksi. Yrityksen nimi voidaan myös mainita puheenjohtajan puheessa (ns. maksettu puhe). Tyypillisesti tapahtumamainos yhteen tapahtumaan maksaa 100–500 euroa.

Internet-mainos

Yrityksen logo bannerina killan Internet-sivuille, josta linkki yrityksen haluamalle sivulle (esim. yrityksen rekrytointisivu). Hintaa Internet-mainoksella on 300 euroa vuodessa.

Yhteydenotot:

Vertti Vesanto
yrityssuhdevastaava(at)pellettiry.org
Pelletin yrityssuhdevastaava 2019