Toiminta

Toimintamme tarkoituksena on yhdistää Lappeenrannan teknillisen yliopiston ympäristötekniikan opiskelijat ja ajaa heidän etujaan sekä opiskelussa että työelämässä ja pitää yhteyttä jo valmistuneisiin ympäristötekniikan opiskelijoihin. Osallistumme aktiivisesti sekä koulutusohjelman että ylioppilaskunnan päätöksentekoon. Toimimme tiedotuslinkkinä jäsenistön ja heitä koskevien sidosryhmien välillä.

Pelletti järjestää erilaisia tapahtumia, kuten kokouksia, juhlia ja opintomatkoja eli ekskursioita. Järjestämme tapahtumia myös yhteistyössä eri tahojen, kuten yritysten ja muiden kiltojen kanssa. Tutustutamme uudet jäsenemme yliopistoon ja autamme opintojen aikana ilmenevissä ongelmissa.

Tarjoamme jäsenistömme käyttöön yliopistolla sijaitsevan kiltahuoneemme. Kiltahuoneella voi viettää aikaa muiden pellettiläisten kanssa ja nauttia kahvia tai teetä. Kiltahuoneellamme on myös mahdollisuus pelata erilaisia pelejä. Jäsenistön käyttöön lainaamme beer pong – pöytiä, joista voi kysellä lisää kiltamme emännältä ja isännältä (ei(at)pellettiry.org). Kiltahuone sijaitsee yliopiston ensimmäisessä rakennusvaiheessa, huoneessa 1224.