Haalarit

– se toinen teekkarin tavaramerkki tupsulakin lisäksi

Lappeenrannan ympäristötekniikan opiskelijat tunnistaa harmaista haalareista. Joka syksy uudet fuksit saavat tehtäväkseen myydä haalarimainoksia täyttämään muuten yksivärisiä haalareita. Helpoiten myyminen onnistuu sukulaisille, edellisiin kesätyöpaikkoihin tai esimerkiksi rohkeasti paikallisiin yrityksiin soittelemalla. Mainoksen ei tarvitse liittyä ympäristötekniikkaan, vaan se voi olla esimerkiksi ruokakaupan tai taksifirman mainos. Mainoksilla rahoitetaan haalarien hankinnan lisäksi killan toimintaa, kursioita ja tapahtumia.

Käytännön ohjeina kannattaa huomioida asiallisuus, miettiä valmiiksi mainospuhe ja muutamia faktoja, joita löydät kätevästi Yritykset -osiosta. Mikäli kontaktoimasi yritys kiinnostuu, voit lähettää sähköpostilla tietopaketin ja liittää mukaan mainospaikkakartan ja hinnaston. Ajantasaisen mainospaikkakartan ja hinnaston voit pyytää killan yrityssuhdevastaavalta. Sähköpostin lisäksi kannattaa vielä soittaa perään, jotta asia ei unohdu. Jos yritys näyttää vihreää valoa mainokselle, yrityssuhdevastaava ottaa kopin diilistä ja lähettää tarvittavat sopimukset ja laskut. Lisää infoa ja neuvoja saat syksyllä järjestettävästä haalari-infosta sekä osoitteesta yrityssuhdevastaava(at)pellettiry.org.

Sovitamme ja tilaamme haalarit heti kun meillä on tarvittavat mainokset kasassa, eli niiden saapuminen voi olla juuri sinusta kiinni! Tsemppiä myyntipuheisiin ja hyvää alkavaa fuksivuotta!