Fuksit

Moikka Fuksit!

Ja paljon onnea opiskelupaikasta!

Mä oon Sonja, teidän tämän vuoden fuksivastaava. Opiskelen toista vuotta ymteä eli ympäristötekniikkaa. Tehtävänäni on tutustuttaa teidät teekkarikulttuuriin ja auttaa teitä aina, kun sitä tarvitsette sekä pitää huolta, että teillä tulee olemaan huippu fuksivuosi! Multa saa aina tulla kysymään apua ja autan teitä parhaani mukaan.

Mut ja muut tuutorit tuutte tapaamaan heti fuksiviikkojen ekana päivänä. Fuksiviikot alkavat elokuun vikalla viikolla ja kestävät kaksi viikkoa. Fuksiviikoilla tulee olemaan paljon ohjelmaa ja aktiviteetteja. Ensimmäisellä viikolla puuhastellaan meidän ja muiden LUTin kiltojen kanssa ja tutustutaan yliopistoon. Hauskanpitoa ja ryhmäytymistä unohtamatta. Kannattaa pitää mieli avoimena, sillä ystäviä voi löytää niin oman killan fukseista kuin vanhemmista opiskelijoistakin ja muista killoista. Fuksiviikoilla tulette saamaan paljon uusia kavereita ja niitä kertyy koko opiskeluiden ajan lisää.

Toisella viikolla mukaan kuvioon astuu opiskelu. Älkää olko siitä kuitenkaan huolissanne, mä ja muut tuutorit autetaan teitä opiskelutyökalujen käytössä ja löytämään oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Tulette selviämään kaikesta, vaikka kahden ensimmäisen viikon aikana tuleekin paljon uutta, uusi ympäristö, koulu ja ihmiset.

Mukaan lappeen Rannoille iloisen ja avoimen mielen lisäksi pakatkaa mukaan yo-lakki, uikkarit ja bilevaatetta. Ottakaa mukaan myös jotain tyylikkäämpää bilevaatetta, esimerkiksi tytöille mekko ja pojille pikkutakki, pukukaan ei ole liikaa, niille saattaa olla käyttöä! Nyt teillä on vielä kesää jäljellä valmistautua mahtaviin fuksiviikkoihin. Mä ja meidän loistava tuutorporukka toivotetaan teidät tervetulleiksi lappeen Rannoille ja odotetaan malttamattomina teidän tapaamista.

PS. Fukseille on Facebookissa oma Facebook-ryhmä, jonne kannattaa ehdottomasti käydä liittymässä! 

Ryhmään pääset Tästä tai kirjoittamalla Facebookin hakukenttään ”Pelletin fuksit 2019” ja painamalla ”liity ryhmään” painiketta!

Fuksiviikoilla nähdään!

Terveisin, Sonja Töyrylä
Fuksivastaava 2019-20